Om oss

Om Gynhälsan!

Gynhälsan i Jönköping är en privat gynekologimottagning, vi tar emot patienter från större delar av Småland. Vi finns här för dig och strävar alltid efter att du som patient ska känna trygghet, kvalitet och omtanke när du har kontakt med oss.

Gynekologer

Carl-Johan Granquist

Specialist inom Gynekologi och Obstetrik / Fertilitetsbehandlingar

Carl-Johan är specialistläkare i gynekologi och obstetrik och har arbetade som överläkare på kvinnokliniken i Eksjö. 2003 tog han över Gallerians Läkarmottagning i JönköpingHans specialinriktning har sedan dess varit fertilitetsbehandlingar. 2019 började Carl-Johan på Gynhälsan. 

Krunoslav

Krunoslav Sabol

Specialist inom Gynekologi och Obstetrik

Krunoslav har tagit sin läkarexamen och specialiserat sig inom gynekologi och obstetrik i Kroatien. Under åren 2014-2018 har han arbetat som överläkare på kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov. Sedan 2018 arbetar Krunoslav på Gynhälsan i Jönköping.

Marianne Holmgren Windh

Verksamhetschef / Specialist inom Gynekologi och Obstetrik

Marianne har tagit sin läkarexamen på Göteborgs Universitet och specialiserat sig inom gynekologi och obstetrik. Marianne har arbetat som överläkare både i Göteborg och Jönköping. År 2012 öppnade hon Gynhälsan i Jönköping och år 2022 även Gynhälsan IVF i Jönköping.

Barnmorskor

Jill Andersson

Barnmorska / Ultraljudscertifierad

Jill har jobbat som barnmorska inom förlossningsvården och har specialiserat sig inom fosterdiagnostik. Sedan 2022 arbetar hon som barnmorska med fertilitetsutredning på Gynhälsan och Gynhälsan IVF i Jönköping.

Linda Petersson

Barnmorska

Linda är barnmorska sedan 2007 och har arbetat på Gynhälsan sedan 2017.

Hon jobbar främst med rådgivning vid aborter och preventivmedel men utför även ultraljud i tidig graviditet.

Karin-Allgurin

Karin Allgurin

Barnmorska

Karin har tidigare arbetat som barnmorska inom förlossning och eftervård.

Sedan 2023 arbetar hon som barnmorska på Gynhälsan och Gynhälsan IVF i Jönköping

Embryologer

Renata Gustafsson

Laboratoriechef och Kvalitetsansvarig / PhD, Certifierad Embryolog

Renata är ESHRE certifierad klinisk embryolog och filosofie doktor inom utvecklingsbiologi. Hon har forskat inom fältet embryonal utveckling, bindvävssjukdomar och cancer på Lunds universitet. Renata har jobbat som embryolog sedan 2015 på en privat IVF-klinik i Malmö samt på RMC i Malmö.

Helen Strehlin

Legitimerad Biomedicinsk analytiker

Helen är legitimerad Biomedicinsk analytiker som tidigare har arbetat på Länssjukhuset Ryhov. På Gynhälsan kommer hon arbeta med IVF som embryolog.

Administratör

Emma Rosengren

Administratör

Emma är utbildad hudterapeut men sadlade om till administratör för ca 12 år sedan. Hon har tidigare jobbat inom vården i Göteborg men har nu flyttat tillbaka till hemorten Jönköping.

Hon har nu lång erfarenhet inom administration och receptionstjänst och brinner för att ge den bästa hjälpen och servicen åt både patienter och kollegor.